Over ons

Taxibedrijf Kalf Zaandam is onderdeel van de ZaanlandGroep. Dit is een samenwerkingsvorm tussen de volgende aangesloten bedrijven: Taxibedrijf Kalf, Taxibedrijf OUDkoog, Taxibedrijf Peter en Taxi Jager. Door de samenwerking kunnen de onafhankelijke taxibedrijven flexibel blijven werken en bent u bijna altijd voorzien van een taxi op het moment dat u hem nodig heeft, ook in de vakantieperiode!

Taxibedrijf Kalf Zaandam staat voor zeer ervaren chauffeurs, een vriendelijke dienstverlening waarbij de klant centraal staat. Zo denken wij met de klant mee en staan wij op de juiste tijd voor u klaar.

Taxibedrijf Kalf Zaandam werkt voornamelijk in de gebieden Oostzaan, Zaandam, Koog aan de zaan, Zaandijk, Wormerveer, Krommenie, Westzaan, Assendelft, Wormer, Westknollendam, Oostknollendam en Jisp. Naast het particuliere- en zakelijk vervoer bieden wij ook onze Schiphol Service aan tegen zeer voordelige tarieven (soms tot wel 30% korting). Heeft u een taxi nodig naar het station, ziekenhuis of overige bestemmingen binnen- en of buiten de Zaanstreek dan bent u eveneens welkom!

Scroll Up